Receptie

Een receptie, die bij u past. U kunt deze natuurlijk zelf samenstellen.Verwacht u meer dan 100 gasten hebben wij een suggestie voor de volgende arrangementen.

Wilt u een keer wat anders ?

Tijdens uw receptie , uw jaarlijkse bijeenkomst of gezellig samen zijn met uw familie serveren wij in buffetvorm diverse kleine hapjes eventueel met een thema zoals b.v.Spaans, Grieks, Italiaans of oer Hollands. In een ongedwongen sfeer kunt u uw gasten diverse kleine hapjes aanbieden.

Geen gedekte tafels, gezellige staantafels erbij, een leuke en smakelijke afwisseling.

Wilt u liever geen buffet kunnen wij dit ook per gang uitserveren.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tevens kunnen wij u complete themafeesten aanbieden in combinatie met de op de volgende pagina’s vermelde arrangementen. Laat ons weten wat voor thema u wenst en wij kijken of wij een op maat gemaakt feest voor u kunnen organiseren in samenwerking met een entertainmentbureau.

Laatste nieuws

 • Valentijns week

  Valentijns week

  Dinsdag 9 februari t/m zondag 14 februari bij Resataurant L’Orage VALENTIJNS WEEK 2de persoon gratis In plaats van valentijnsdag hebben wij een valentijnsweek. Wilt u uw geliefde deze week verrassen en verwennen, dan hebben wij …
  Lees meer
 • Dagschotels

  Dagschotels

  In ons restaurant kunt u ook terecht voor een dagschotel à € 12,50. U heeft hierbij de keuze uit 3 gerechten. De dagschotels voor deze week zijn: Kibbeling met koude knoflooksaus, friet en sla Kipkluifjes …
  Lees meer

Nieuws overzicht
Design en realisatie door: Beef Tasty Design