Partycentrum

In ons party centrum kunt u terecht voor en receptie, bruiloft, feestavond of zomaar een party. Onze zalen zijn sfeervol ingericht en bieden ruimte tot 275 personen. Desgewenst kunnen wij dit voor u uitbreiden met een partytent zodat wij zelfs ruimte kunnen bieden tot 400 personen. Tevens is aan beide zalen een besloten terras verbonden.

Zowel voor ons restaurant als ook voor het partycentrum geldt dat alles kan en niets moet! Kijkt u voor uitgebreide mogelijkheden op feesten en partijen onder receptie, feeestavond, diner of buffet.

Stapt u bij ons in het huwelijksbootje en viert u dit heugelijk feit uitgebreid bij ons, dan verzekeren wij u een behouden vaart met onze eigen luchtballon. Kreeg u voorheen de bruidstaart aangeboden? Nu krijgt u, net getrouwd, een ballonvaart aangeboden. Vraagt u naar de voorwaarden.

Ons party centrum is ook uitermate geschikt voor het houden van een vergadering of het geven van een bedrijfspresentatie. Tel daarbij de mogelijkheden van ons restaurant op en u zult het met ons eens zijn dat uw vergadering of presentatie een succes zal worden.

Wij zullen vast zeggen: Let’s go party!

Familie Van Tiel en medewerkers.

Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden

Doesburgerzaal

De Doesburger zaal is geschikt voor feesten tot 150 personen. Deze zaal heeft tevens een grote dansvloer en biedt dus diverse mogelijkheden voor het geven van een bruisende party. Aan deze zaal is tevens een eigen besloten terras verbonden.

Tevens wordt deze zaal ook gebruikt als trouwzaal voor de huwelijksvoltrekking.

Tuinzaal

Onze intieme Tuinzaal met een gezellige zitkuil en openhaard is prima geschikt voor gezelschappen van 20 tot 100 personen. Dus ook voor kleinere gezelschappen bieden wij voldoende gelegenheid.

Daarnaast kunt u bij mooi weer ook hier gebruik maken van een eigen besloten terras.

Combinatie Doesburgerzaal en Tuinzaal

Een combinatie van beiden zalen (Doesburgerzaal en Tuinzaal) biedt u de mogelijkheid om feesten en partijen te geven tot 275 personen. Eventueel kunnen wij dit uitbreiden tot 400 personen door deze zalen extra te voorzien van een partytent.

Ons motto is dan ook: Alles kan, Niets moet!

Laatste nieuws

 • Valentijns week

  Valentijns week

  Dinsdag 9 februari t/m zondag 14 februari bij Resataurant L’Orage VALENTIJNS WEEK 2de persoon gratis In plaats van valentijnsdag hebben wij een valentijnsweek. Wilt u uw geliefde deze week verrassen en verwennen, dan hebben wij …
  Lees meer
 • Dagschotels

  Dagschotels

  In ons restaurant kunt u ook terecht voor een dagschotel à € 12,50. U heeft hierbij de keuze uit 3 gerechten. De dagschotels voor deze week zijn: Kibbeling met koude knoflooksaus, friet en sla Kipkluifjes …
  Lees meer

Nieuws overzicht
Design en realisatie door: Beef Tasty Design